Rómerkvelle 2019. Április 26-27.

RómerKvelle április 26-án és 27-én Győrben: Anna & the Barbies, Follow The Flow, Bohemian Betyars & Parno Graszt, Cloud 9+, Random Trip, The Anahit, Next Level, LMEN PRALA & DJ GOZTH.

Győr nemcsak Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városa, de a kortárs zene és művészet tekintetében is megkerülhetetlen kulturális fellegvár, amely évről évre tölti fel nagyobb élettel a nyugat-magyarországi régiót.

Ennek egyik elsőszámú motorja az idén 7. születésnapját ünneplő és Országos Városmarketing Gyémánt Díjat besöprő RómerKvelle, amely április 26-án és 27-én hívja össze az ország legmenőbb zenekarainak válogatottját.

Az egyedülálló, európai színvonalú rendezvénysorozat fiatal közönséget célzó kortárs művészeti fesztiváljának helyszíne pedig természetesen ezúttal is az újult erővel működő Rómer Ház, valamint a mellette lévő Nefelejcs közben felállított szabadtéri színpad.

NAPI BONTÁS :

2019. Április 26. (PÉNTEK) Kapunyitás 16:00
Nefelejcs köz (szabadtéri színpad)
21:00  Anna & the Barbies
19:30  Follow The Flow
18:00  The Anahit

23:00  AFTER a Rómerben ► LMEN PRALA & DJ GOZTH

2019. Április 27. (SZOMBAT) Kapunyitás 16:00
Nefelejcs köz (szabadtéri színpad)
21:30  Bëlga
19:30  Bohemian Betyars & Parno Graszt
18:00  Cloud 9+

23:00  AFTER a Rómerben ► Random Trip, Next Level

FONTOS INFORMÁCIÓK:
Bérletek nincsenek a fesztiválra, csak early bird, kedvezményes és normál napijegyek külön a szabadtéri koncertekre és külön az after bulikra! A koncertek rossz idő esetén is meg lesznek tartva, esőnap nincs. A RómerKvelle Fesztivál bejáratát idén is a Gyógyszertár közben találjátok. (Széchenyi tér – A DiVino mellett) A rendezvény szabadtéri programjain 14 éven aluliak egyedül nem tartózkodhatnak. 10 éves kor alatt koncertjeink ingyenesen, felnőtt felügyelettel látogathatóak.
Az AFTER bulik korhatára: 16 +

Jegyvásárlás Győrben és online:
► Rómer Ház (Győr, Teleki u. 21.)
► Roxy Discount – McDonalds CD bolt (Győr, Baross út)
► Online: https://tixa.hu/romerkvelle2019

Az esemény Győr Város Önkormányzata, a Nemzeti Kulturális Alap és a Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg.