Adventi jótékonysági koncertet adott Sabina

Sabina, még csak most kezdett szóló karrierbe, de már most is szívesen áll olyan nemes ügyek mellé, ahol másokon segíthet. Legutóbb Tihanyban, a Belső-tó partján, a Kotyogós Kávéterasz csodaszép kertjébe adott jótékonysági koncertet.
A koncert lenyűgöző, a helyszín mesebeli, a cél pedig igazán nemes volt: A különleges hangulatú, adventi koncertet ugyanis egy három éves kisfiú, Laci segítségére rendezték meg, aki üvegcsontszindrómában szenved.
Az ügy érdekében egy hagyományteremtő családias adventi vásárt is tartottak a tó partján, A Sabina zenekar mindenképpen szeretett volna segíteni a kisfiúnak, így nem volt kérdés, hogy az ügy mellé állnak, és az eseményhez méltó, igazán különleges hangzású, és varázslatos hangulatú, adventi akusztikus koncertet adtak.
A koncerten saját dalok szóltak meghitt hangulatban. Zongora, gitár, basszusgitár (Kéri Kolos) és dob (Kolonics Máté) fúziója volt ez, melyhez Sabina különleges énekhangja társult. A zenekar alapvetően pop zenét játszik és a fesztiválok színpadain egy elektronikusabb hangzásvilág is párosul a csodás hangszereik mellé, itt viszont letisztult akusztikus hangzásvilágot keltett életre a zenekar.
Sabina: “Szeretnénk az emberek figyelmét felhívni, hogy segíthetünk önzetlenül másokon, akár zenével, akár étellel vagy ruhával, de legfőképpen szeretettel.”