ÉRKEZIK ÁKOS ÖNÉLETRAJZI KÖNYVE

Az Ákos 50 – Visszaszámlálás című 140 oldalas, nagyalakú, keménytáblás kötésű, elegáns kivitelű kötet 2018. május közepétől kapható a nagyobb könyvesboltokban. Az exkluzív albumot két helyen is dedikálja Ákos: május 29-én, kedden 16 órai kezdettel a debreceni Nagyerdei Víztoronyban, valamint június 9-én, szombaton 15 órától Budapesten a Vörösmarty téri Ünnepi Könyvhéten, a Libri pavilonjában.

„A kötet részben a színpadi történések krónikája, de fontos szerephez jutnak benne a családi események is. Számos sztori és rengeteg fotó most először, ebben a könyvben kerül a közönség elé. Több hónapos megfeszített munka eredménye ez a gyönyörű kivitelű kiadvány: a nyomdai munkák éppen az Ákos50 turné első előadásaival egy időben kezdődtek meg” – nyilatkozta Ákos a Visszaszámlálás kapcsán.

Ákos 50 – Visszaszámlálás

A számos színpadi és azon túli siker után Ákos első önéletrajzi jellegű munkáját tarthatja kezében az olvasó. Ötven nappal az ötvenedik születésnapja előtt emlékező bejegyzéssorozatot indított a közösségi oldalán: a Visszaszámlálás című album ezeket az írásokat fogja össze, kibővített szöveggel és gazdag képanyaggal. A kiadvány már előrendelhető Ákos webshopjából is, ITT.

A jubileumi Ákos50 koncertsorozat egyébként még zajlik: telt házas arénák, gyönyörű színházak és patinás koncerttermek egyaránt otthont adtak az összefoglaló jellegű előadásnak. Az utolsó három Ákos50-koncert a budapesti Erkel Színházban kerül megrendezésre 2018. május 25-én, 26-án és 27-én.

A nyár folyamán fesztiválturnéra indul Ákos és a megújult zenekar: számos más helyszín mellett a soproni VOLTon, a debreceni CAMPUSon, a székesfehérvári FEZENen, a szegedi SZINen és a zamárdi STRAND Fesztiválon is hallható lesz a megújult rockműsor.

Az évet a hagyományokhoz híven a Papp László Budapest Arénában zárja Ákos 2018. december 15-én. A jegyértékesítés már elindult az évzáró koncerteseményre, a jegyek a www.akos.hu webáruházában és az Eventim országos hálózatában kaphatók.