Random Trip: Palya Bea, Saiid, Szabó Balázs – Dobban az új klip!

Palya Bea / fotó: Wlcsek András

A Random Trip improvizációs koncertsorozat Delov Jávor és DJ Q-Cee vezetésével működik és márciusban tartotta 9. telt házas születésnapját. AZ évek során a projektből kinőtt a Zenehíd nagylemez is, ami  a koncerteken az örömzenélésből megszületett, dallamfoszlányokból inspirált dalokat tartalmazza.

Az albumról dalaihoz már több klip is készült, legutóbb a Perfect Harmony (Random Trip feat. Barabás Lőrinc, MC Kemon) című  dalukhoz. Tegnap pedig megjelent a Dobban klipje is, amiben Palya Bea, Saiid és Szabó Balázs is énekel.

“Bár az egyik legnehezebben összeszervezhető projekt volt az egész albumfelvétel során, nagy öröm és büszkeség, hogy a Random Trip égisze alatt három ilyen meghatározó egyéniséget össze tudtunk hozni egy közös dal erejéig. A dal zenei alapját végül élőben, egyszerre játszottuk fel, vágás nélkül került a lemezre” – mesélte Jávor a kezdetekről a phenomenon-nak.

Random Trip fényképe.
Fotó: Random Trip FB

Palya Bea és Szabó Balázs is mesélt a forgatásról a phenomenon-nak:

“Varázslat volt, mintha a természet nekünk dolgozott volna, az aranyló ősz utolsó napjait kaptuk el. Teljesen transzba estem, táncoltam, mintha valami szakrális ünnepet ültünk volna közösen, a pókhálók ezüstösen csillogtak a fényben, az ég ragyogott, a föld illatos volt, a fenti és a lenti világ magába hívott…” – emlékszik vissza Palya Bea a mágikus forgatási napra.

”Ha az ember kimozdul a komfortzónájából, a saját zenekara holdudvarából, kicsit gyerekké változik. Egyrészt izgul, hogy jó alkotótárs lesz-e, másrészt alig várja az új, járatlan muzsika felfedezését. Izgalmas volt úgy alkotni közösen valamit, hogy közben más úton járjuk ugyanazt a kalandot. Olyan ez kicsit, mint egy nagyon rég látott baráttal összefutni egy peronon, ami egyszerre otthonos és idegen érzés, de a következő pillanatban már véget is ér. Szerencsére a Dobbannal ez egy örökkévaló pillanattá vált. Remek kis álmodó csapat gyűlt e köré az olvasztótégely köré, boldog vagyok, hogy részese lehettem és vagyok ennek a közös kis történetnek.”- nyilatkozta Szabó Balázs.

 Íme a klip! Nektek, hogy tetszik?

Élőben pedig legközelebb a Budapest Parkban lesz lehetőség meghallgatni a Dobbant, hiszen május 31-én ismét egy nagyszabású koncertet tartanak. Utána pedig a Volt fesztiválon találkozhattok a formációval.