PREMIER: Wellhello – Nem olyan lány

Robban az új Apuveddmeg! Avagy megérkezett az eddigi legbevállalósabb Wellhello dal és videó.

Az instagramolt belvárosi valóság és korszellem krónikásai, azaz Fluor és Diaz a romantikus témákat a sarokba dobva egy szókimondó, fesztiválrobbantó és meglehetősen slágergyanús dallal vágja ki a biztosítékot.

Bevállalós, hiszen nem a megúszásra épít és egy kényes témával operál, ami sokaknak lehet ismerős, de kevesen mernek róla beszélni: Ez a teljesítmény nélküli, “Nem olyan lány”-ok világa, akiknek elég két mell és egy insta profil, hogy magukat modellnek képzelve vadásszák le a sugar daddy-ket. Ők azok, akik a kinézetükön kívül túl sokat nem tudnak felmutatni és még arról is hamar kiderül, az offline világban már közel sem olyan tündöklő, ragyogó, mint a beauty effecttel. Ennek a jelenségnek állít görbe tükröt Wellhellosan az elnöki srácok legújabb megjelenése, magas tánc és refrén faktor mellett. Humor, fricska és egy nagy adag odamondogatás árad az izzadságmentesen guruló friss cuccból. Saját bevallásuk szerint ez lett a „legaljasabb“ Wellhello dal, amihez egy ígéretes videóklip is társul. A kisfilmet a #Sohavégetnemérős filmet is dirigáló Tiszeker Dániel rendezte, és a Fanatics Film hozta tető alá.

„Kedvelem azokat a dalokat, amikben lehet egy kicsit aljaskodni és csipkelődni is… Nagyon várom már, hogy forgassuk hozzá a klipet, sokat foglalkoztam a témával, a lányokkal, a nem olyanokkal, persze csak az album miatt.“ – nyilatkozta Fluor még a klipforgatás előtt.

Ha már videó, friss hír Fluor újjáéledő vlogja is, amiből számos szórakoztató részlet derül ki az elnökök év eleji amerikai kalandjairól is. Ezenfelül pedig mindenféle Tomis sztori-ügy kerül terítékre, személyes hangvételben, amolyan az előadóművészben is ember lakik címszóval. Négy etap már elérhető a Vlog Youtube csatornáján!

Következő  Wellhello Koncertek

Április 27. PEN, Pécs
Június 8. Budapest Park
Június 28. Telekom VOLT Fesztivál, Sopron