METAL ÚJDONSÁGOK – ÚJ ROAD DAL ÉS S.O.O.T.

Két különleges rock/metal produkció friss megjelenésével jövünk most.

S.O.O.T. – Hattyúdal /Laku Noc EP/ feat. Horváth István

Laku Noc című EP-vel jelentkezett nemrég a S.O.O.T. A három számos EP-n a hangszeres alapokat a már jól megszokott módon – Szűcs Gergő dobokon, Maros Rudi basszusgitáron, Kollár Ádám pedig gitáron – biztosítja. A most bemutatott Hattyúdalban Horváth István (Pityesz) a korábbi FreshFabrik, Neck Sprain énekes közreműködik.

A TÖKÉLETESSÉG HIBÁJA. Április 6-án érkezik a Road új albuma, ebből a 12 tételes anyag címadó dala, A tökéletesség hibája már elérhető a digitális zeneáruházakban. A lemez zárótétele a Sokkal jobb jónak lenni lesz, ahhoz már készül egy videoklip, amelynek premierje március végére várható.

Molnár Máté (ének, basszusgitár):
“Sokszor elgondolkodtam már azon, micsoda csoda az ember, hogy már-már tökéletes, hibátlan gépeket épít és sorra dönti le a technikai korlátokat. Közben meg egymást öljük, vagy ha nem, akkor éhen-szomjan halunk, vagy a saját hülyeségünk lesz a vesztünk. Szóval a fejlődésünknek, ha úgy tetszik a “tökéletességünknek” egyetlen gátja van, az pedig mi magunk vagyunk, az az ember, aki állandóan a tökéletességre törekszik. Miközben félig-meddig már mi is gépek vagyunk, ha nem is a szó szoros értelmében, de akkor is, élő mechanikák. Szerintem az emberi agy megvan hozzá, hogy kimásszunk a szarból, ez már nem azon múlik. Inkább a szívet, azt kéne bennünk kicserélni egy újra és akkor talán, vagy ki tudja? Erről szól a dal (?) talán, vagy ki tudja…”

Az új dal meghallgatható a zeneáruházakban ITT: https://songwhip.com/song/road/a-tokeletesseg-hibaja