ÚJ KLIPEK HIDEG TÉLI NAPOK ELLEN

Fotó: facebook.com/depressziomusic/

Szerencsére korán érkeznek a 2018-as újdonságok, máris négy friss videoklippel nyitjuk a márciust, vagyis zárjuk a februári hideg napokat.

Rómeó Vérzik – Örökké álom

Az Újratervezés című album Örökké álom című dalához készített igen profi videoklipet a Rómeó Vérzik. A Kálmán Ákos gitárossal kiegészült triónak ez az első közös munkája. A klip mondanivalója és képi világa a tűzoltók áldozatos munkáját mutatja be: „A klipben szerettük volna előtérbe helyezni a tűzoltók munkáját, ebben nagy segítségünkre voltak a somorjai tűzoltó barátaink. A videót a városi tűzoltószertárban forgattuk. Szerettünk volna egy kicsit más jellegű klipet leforgatni, mint a mai trend, ezért is találtuk ki Bíró Máté rendezővel, hogy a videóban váltakozzanak a mozgó- és állóképek. Szerintem jó kis kontrasztot sikerült összehoznunk. Köszönjük a somorjai tűzoltók segítségét, és külön kiemelnénk Ürge Lajos parancsnokot, aki sokat segített a szervezésben.”- olvasható a zenekar közleményében.

 

Éva Presszó – Indul az idő

Az Éva Presszó legújabb klipjét az Indul az idő című számukhoz készítették. A dal szövegét Jónás Péter írta, a felvételek Puha Szabi, a keverés és a mastering Takács Zoltán Jappán munkáját dicséri. A videót a Reindeer Cinema készítette.

 

Depresszió – Ha te is akarod

A Válaszok után… című legfrissebb Depresszió lemez Ha te is akarod című dalához a Pixel Film forgatott filmet. A A videó elkészítéséhez a Harcosok klubja című film nyújtott inspirációt Tokay Péter rendezőnek, a küzdősportok terén jártasak számára ismert Dietz Gusztáv és Bánóczi Zoltán kapták a főbb szerepeket. “Mivel egy lendületes dalról van szó, ami a hétköznapok küzdelmeiről szól, ezért jól illeszkedik hozzá ez a harcias klip. A való életben az erőszakmentességet pártoljuk, de fikcióként szórakoztató tud lenni számunkra is a küzdelem.” – nyilatkozta Halász Ferenc frontember.

 

Dying Wish – Ennyi volt

A püspökladányi Dying Wish is nemrég publikálta legfrissebb videoklipjét, mely már a nyolcadik mozgó képanyag, ami a 2016-os Tükörország lemezhez készült. A zenekar koncepciója, hogy a lemez összes dalára készítenek valamilyen formában videot – a projekt befejezéséhez már csupán egy nóta megfilmesítése van hátra, melynek publikálását tavaszra ígérik.