Drake közel 1 millió dollárt oszt szét új klipjében

Január 19-én jött ki Drake kétszámos kislemeze, a Scary Hours EP. Az anyag rövidsége ellenére is rekordot döntött. A megjelenés után három nappal már 4,326,679-en streamelték csak az Egyesült Államokban a God’s Plan című számot az EP-ről. Ennyien 24 óra leforgása alatt még sosem voltak kíváncsiak egy trackre, Drake így már sokadszorra került a csúcsra.

Most pedig kikerült a netre Drake “God’s Plan” című számának videoklipje, amire Instagramon korábban úgy hivatkozott, mint a legfontosabb dolog, amit a karrierje során készített”. A videó azzal a szöveggel indít, hogy közel 1 millió dollárt osztottak szét a készítése során a Miamiban élő emberek között, csak psszt, senki ne szóljon a kiadónak.

A klipben a rapper pénzkötegekkel lep meg embereket az utcán, de van aki kocsit kapott, vagy egy limit nélküli vásárlást valamelyik luxusboltba. Mondani se kell, az emberek vagy nem tudnak megszólalni az örömtől, vagy könnyeikkel küszködve fogadják el a pénzt. A klip már több mint 19 millió megtekintés fölött jár.

Az EP anyaga: