Justin Timberlake fellépése az 52. Super Bowl félidejében

A Super Bowl az az amerikai futball bajnokság, amire világszerte mindenki kíváncsi. Az USA-ban kisebb fajta nemzeti ünnepnek számít az esemény, milliók nézik a televízióban. Az első Super Bowlt 1967-ben rendezték a két rivális amerikai futball liga (AFL, NFL) győztesei között, ekkor még AFL-NFL World Championship Game néven. Az AFL, és az NFL 1970-es egyesülése óta nevezik a mérkőzést hivatalosan is Super Bowlnak. Az idei 52. Super Bowlon a New England Patriots és a Philadelphia Eagles játszotta egymással. A mérkőzést a Philadelphia Eagles nyerte, mely története során először tarolt a Super Bowlon.

Sokak számára azonban a hihetetlenül látványos show miatt volt érdekes a rendezvény, hiszen a félidőben mindig egy világsztár produkcióját láthatja a közönség. 2018-ban Justin Timberlaketől láthattunk egy fantasztikus fellépést. Az énekes a napokban megjelent új  albumáról (Man of the Woods) is énekelt, illetve a legnagyobb slágerei is előkerültek. Justinnak nem volt új a terep, hiszen 14 évvel ezelőtt Janet Jacksonnal együtt énekelt a Super Bowl színpadán. Azonban 2004-ben nagy port kavart a szereplés, hiszen a Janet Jacksonnal közös produkciójuk végén Timberlake (állítólag) véletlenül letépte Jackson melltartóját is, pedig eredetileg csak az azt takaró bőrruhától szabadította volna meg. Így viszont egy pillanatra amerikaiak milliói láthatták élő egyenes adásban az énekesnő egyik mellét, ami mai szemmel elképesztő, hogy mekkora botrányt kavart: az amerikai hírközlési hatósághoz félmilliónál is több panasz érkezett (ez a mai napig rekord), az eseményt közvetítő CBS gigantikus bírságot kapott.

Ha lemaradtatok a ma éjszakai félidős fellépésről, feltétlenül nézzétek meg a videót, hiszen fantasztikus fellépés volt: