Íme JustinTimberlake új albuma: Man of the Wood

Végre megjelent Justin Timberlake új albuma, a Man of the Woods.

A 2013-as The 20/20 Experience lemez után öt évvel jelent meg Justin Timberlake ötödik stúdióalbuma a Man of the Woods, amin olyan előadókkal énekel duettet, mint Alicia Keys (Morning Light) és Chris Stapleton (Say something). A lemezen együtt dolgozott Timbaland -del és The Neptunes-szal, illetve a dalszövegírásba Toby Keith és James Fauntleroy segített be. Justint legközelebb két nap múlva a Super Bowl félidejében láthatjuk fellépni.

Az új anyag 16 számot tartalmaz, amiből már 3 dalt hallhatott a közönség, hiszen mindegyikhez klip is készült ( Filthy, Supplies és a Say something). A lemez megjelenése előtt egy nappal pedig debütált az album címadó dala is, a Man of the Wood (szintén klippel együtt). Ebben Justin a vadonban táncol a tábortűz mellett és a faház báltermében táncra perdül feleségével, Jessica Biellel is.

A Man of the Woods turné állomásai is kikerültek már a https://www.justintimberlake.com oldalra. A koncertezés március 13-án indul Torontóból. Sajnos eddig nincsenek európai állomások, de reméljük, hogy  hamarosan jönnek a további helyszínek is!

Íme az album: