Hide The Pain Harold és a Cloud 9+ együtt mennek csatába a GENYÓ FŐNÖK ellen!

Arató Andrásért tízezrek rajonganak Oroszországtól Amerikáig a világhálón. András önarckép fotóiból ugyanis mém lett. Vicces és extrém helyzetekben lévő testekre rakják rá fotóját, ami ezután önálló életre kell. Így lett a nyugalmazott villamosmérnökből a világ legismertebb mémfigurája,a fájdalmat alig leplezni képes Hide The Pain Harold. A 444 már korábban is írt róla.

Fotó: imgur.com

A Cloud 9+ tavaly dobta ki a The Next Step című lemezét, amit egy teltházas koncerten mutattak be az Akvárium Klub NagyHalljában. Most a Could9+ is társult Arató Andrással,aki a zenekar új klipjének főszereplője lett. Ráadásul az új dal címe pont Hide The Pain  lett.

A klipben Arató egy irodai munkás, akit megannyi munkatársával együtt zsarnoki uralom alatt tart a Gubík Ági által alakított főnök. Később feltűnnek a Cloud 9+ tagjai a főszereplő fantáziájában, és elkezdenek mókázni. A klipet a Studio-X készítette.

Nem is lehetne jobb párja a dalnak, mint ez a klip, ugyanis természetesen éppen arról szól, hogyan rejtjük el a mindennapi fájdalmakat és hogyan nyelünk egy nagyot nap, mint nap. Hogy kinek és mikor szakad el a cérna, legyen szó egy zsarnok főnökről vagy parancsolgató párról, az már egyéni toleranciaszint kérdése, de annyi biztos, hogy nem árt néha kiereszteni a gőzt. Ha csak gondolatban is.

 

A Cloud9+ március 10-én ünnepli 5. szülinapját az Akváriumban. Vendég: Follow The Flow