JÓ DALOK ÉS JÓ KLIPEK A HÉTEN- Kowától Noémóig

Ahhoz képest, hogy mennyire nincs már súlya egyetlen zenetévének sem, szerencsére szép számmal készülnek a jobbnál jobb klipek. YouTube és Facebook nézettségek az irányadók, ha pedig valami beüt még némi pénz is jöhet utána. A klipgyártás persze már nem a régi, tegyük hozzá szerencsére. Amikor még profinak mondott gyártó cégek húzták le a kiadókat vagy a kiadókat és a zenekarokat is, ma már sokmilliós költségvetés helyett inkább a jó ötlet az első és ha elég kreatív a csapat milliók helyett pár százezer forintból is kiváló végeredmény készülhet. Nézzük az elmúlt hetek legjobb terméseit.

Kowalsky meg a Vega x Lotfi Begi – Lehetetlen nincs – VELÜNK KEREK A VILÁG!

A “Kilenc” című új Kowalsky meg a Vega után egy új dal érkezett a sportarénás koncertre készülő csapattól. Hangszerelés és mix: Lotfi Begi, Felvétel: Mosquito

Rendező: Ungvári Dávid Operatőr: Gosztola Ábris

Z!ENEMi – Itt van!

“A Z!ENEMi csapatot kipróbált zenészek alkotják: Balogh ‘Juró’ Szabolcs MC (Ultimate Chawoke), Csontos Krisztián gitáros (After@all, Haelo, GodDAM) Hudák Attila basszusgitáros (Eclipse, Bíborszél), Nagy Viktor dobos (After@all, AB/CD, Lord Bishop Rocks – D) és Szvoboda László gitáros (FreshFabrik). A Z!ENEMi hiánypótló csapat lehet, többek közt a Red Hot Chili Peppers, vagy épp a Rage Against The Machine nyomdokain haladnak. “Egyszerű, egyértelmű, egyenesen Miskolcról. Megköszönjük, ha te is teszel azért, hogy minél többen megismerjenek minket!”

Ganxsta Zolee és a Kartel – Legendák

Erős évnyitó dal Zoliéktól, ráadásul a zenekarhoz méltó látványt is odatették a kisfilmben, lényegében három színvilág dominál a teljes anyagban végig, a fekete, a fehér és a piros. A “Legendák” dalban már Lóri B. is közreműködik, aki nemrég tért vissza a csapatba, a klipet Indián rendezte és sok vendéget is felfedezhetnek a figyelmes nézők.

Rendező: Galler András ‘Indián’

Noémo – Levegőt! (A Dal 2018)

És így a végére legyen egy visszatekintés is. “A DAL 2018” válogatójának szerintünk egyik legjobb produkciójának klipjét mutatjuk meg. Sajnos a NOÉMO formáció nem jutott tovább, de a daluk nagyon is megérdemli a további figyelmet. Takács Noémi pedig az egyik leghitelesebb, legtehetségesebb előadó szerintünk.