ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON! JÖN A STONE SOUR!

Ötödik évadját nyitja meg áprilisban Budapest egyik legkedveltebb szabadtéri koncerthelyszíne, a Barba Negra Track. Az évforduló alkalmából számos nagy meglepetéssel készülnek a szervezők, az első ilyen az amerikai Stone Sour koncertje. A Slipknot-frontember Corey Taylor másik zenekara 2018. június 25-én érkezik a fővárosba, a „Hydrograd” című új album lemezbemutató körút kapcsán.

A Stone Sour a ’90-es évek elején alakult, de első lemezüket csak 2002-ben jelentették meg. A cím nélküli debütáló albumot eddig további öt követte. A zenekar idén nyáron a Korn társaságában turnézott az Egyesült Államokban, jelenleg épp európai lemezbemutató turnéjuk zajlik, amelyet jövő nyáron folytatnak a kontinensen és első alkalommal Magyarország is bekerült a menetrendbe. A hazai koncertre 2017. december 15-én indul a jegyértékesítés, a hagyományos jegyek mellett különböző rajongói csomagok megvásárlására is lesz lehetőség, köztük meet & greet típusú csomagra is.

A Barba Negra Track 5. évadát már most nagyon sok különleges esemény színesíti. Az eddig publikált programok a következők:

  1. április 30. – Road – lemezbemutató koncert
  2. május 12. – Ocho Macho: ”15 év” jubileumi koncert
  3. június 25. – Stone Sour (US) – Hydrograd lemezbemutató koncert
  4. június 30. – Karthago – az év egyetlen budapesti előadása
  5. szeptember 8-9. – V. Rock on! Fest
  6. szeptember 15. – Ossian – Paksi Endre 60. születésnapi bulija

További információk: http://barbanegra.hu, http://facebook.com/barbanegrahungary

Stone Sour koncert infók: https://www.facebook.com/events/1414538758669234/