TANKCSAPDA – JÖN AZ ARÉNA DVD

Az újításairól híres Tankcsapda tavasszal egy igazán különleges koncertet álmodott meg a Papp László Budapest Sportarénába. “Egy régi vágyunkat valósítottuk meg egy középre helyezett színpaddal – meséli Lukács Laci – láthattunk hasonlót külföldi előadóktól és mindig szimpatizáltunk a gondolattal, hogy egyszer a mi közönségünknek a mi Arénánkban mi is a küzdőtér közepéről a közönségünkkel közösen énekeljük a dalainkat.”

A fedett fesztivál-hangulatú produkció különleges élményt nyújtott a nézőknek, akik a zenekart a szokásosnál közelebbről élvezhették az Aréna bármely ülőhelyéről, vagy a kibővített küzdőtérről egyaránt. A koncertet 15 kamerával rögzítették, ebből készült el a december 16-án megjelenő DVD. Az ARÉNA felvételeit tartalmazó lemezen nem csak a teljes koncert anyaga kapott helyet, hanem egy különleges werkfilm és egy koncert klip is. A DVD megjelenés mellett a Tankcsapda közben folyamatosan koncertezik. A teltházas turnésorozat nem csak hazai nagyvárosokat érintett, hanem határon túli városokat is.

„Az őszi koncerteket ezúttal sportcsarnokokba vittük el, a fogadtatás bennünket is meglepett – mondta Fejes Tamás dobos. Jó pár városban nem jártunk már évek óta, ezért örülünk, hogy mindenhol teltházak előtt zenélhetünk.”

Aki pedig a körszínpados produkciót szeretné élőben újra átélni, az még év végén megteheti pontosan december 29-én Debrecenben, a Főnix Csarnokban biztos, hogy nagy buli lesz!

A cikk a Hangfoglaló Program Támogatásával készült.