JOHNNY DEPP KÉT NŐVEL AZ ÁGYBAN MANSON ÚJ KLIPJÉBEN

A sokatmondó cím tényleg elmondja a lényeget, de azért íme néhány részlet: Marilyn Manson 10. stúdióalbuma hosszú várakozás után 2017. október 6-án jelent meg. A lemezt felvezető We Know Where You Fucking Live és a SAY10 után most a KILL4ME című dalhoz is videó készült. Ez zsinórban a második klip, amelyben Manson legjobb barátja, Johnny Depp is feltűnik. A kisfilmet Bill Yukich rendezte (ahogy az előző két videót is, valamint a ’90-es évek végén is dolgoztak már együtt, ő vágta Manson I Don’t Like the Drugs (But the Drugs Like Me videóját vagy épp Beyoncé Lemonade filmjét).

A videót állítólag Manson és Depp közös otthonában vették fel (ugyanis az 1998 óta komoly barátságot ápoló férfiak egy ideje együtt élnek – természetesen nem kapcsolati jellegben, csak barátként).

A Heaven Upside Down című új album CD-n, és három különböző színű vinyl lemezen (fekete, fehér és piros) is megjelent. Kapcsolódó hír, hogy az október végén a zenekarból kivált Twiggy Ramirez helyére a mexikói Juan Alderete került, akit leginkább a The Mars Volta zenekarból lehet ismerni. Manson európai lemezbemutató turnéja épp most indul, hozzánk legközelebb Bécsben lépnek fel november 20-án a Gasometerben.