DEHOGY MARAD EL A BUDAPESTI PRO-PAIN-KONCERT!

2017. július 3-án a Pro-Pain zenekar frontemberét súlyos támadás érte európai turnéjuk brüsszeli állomásán. Gary Meskilt egy csapatnyi ember vette körbe és kirablása mellé alaposan helyben is hagyták egy jégcsásánnyal. Az eszközzel úgy zúzták fejbe, hogy a súlyos vérzés csaknem a halálát okozta, többszöri vértranszfúzióra volt szüksége. 12 napon át akarták még a kórházban tartani (műtét és gyógyulás), de inkább saját felelősségre korábban távozott, mert az idegek nem sérültek, a műtétet pedig később otthon, az Egyesült Államokban végezték el. Meskil a múlt héten hazarepült Floridába, hogy egy ottani szájsebész is ellássa, a műtét első köre pedig olyan jól sikerült, hogy a Pro-Pain frontembere már ismét rendszeresen próbál.

“Bámulatos, hogy az élet milyen drasztikusan képes megváltozni az egyik pillanatról a másikra. Hálás vagyok, hogy sikerült átvészelnem ezt a kihívásokkal teli időszakot és hogy képes vagyok előrefelé menetelni, augusztustól pedig ismét színpadra állni a Pro-Painnel. Köszönet mindenkinek a folyamatos támogatásért és remélem, mindannyian eljöttök majd a bulikra, hogy segítsetek megünnepelni a visszatérésünket!” – üzeni Meskil.

Gary korábban köszönetet mondott a St-Pierre kórház orvosainak és stábjának, hogy megmentették az életét, de a brüsszeli rendőrségnek is, mert a gyanúsítottakat nagyon hamar elkapták. Azt mondja, hogy a csoportos támadás következtében az orra is eltört, a széttört szemüvegének szilánkjai a szemébe mentek, de az arcát és az állát is komoly sérülések érték. A támadás utáni napokban így nézett ki:

Ehhez képest a legutóbbi róla készült fotó már nagyon biztató:

A gyors felépülés azt is jelenti, hogy a zenekar valóra tudja váltani vágyát: folytatni a félbehagyott európai turnét. A visszatérő koncertre 2017. augusztus 3-án kerül majd sor Münchenben, onnantól pedig minden meghirdetett koncert megrendezésre kerül, így természetesen az augusztus 16-ai budapesti fellépés is!

Facebook esemény ITT, jegyek pedig ITT érhetők el.