A NAPOLEON EURÓPAI TURNÉJÁBAN TÖBB MAGYAR DÁTUM IS SZEREPEL

Az egyik legnagyobb rajongóbázissal rendelkező brit hardcore zenekar, a Napoleon rendesen ellátja koncertekkel európai rajongóit, ugyanis idén három európai turnét szerveztek le.

Első ütem június végétől július elejéig tart majd:

A második ütem augusztus elején folytatódik majd (közben persze nem pihennek, mert UK turnén lesznek), ráadásul egyből egy magyar koncerttel indul:

A Napoleon tehát augusztus 2-án Budapesten, a Dürer Kertben lép fel. Ez azonban nem minden, ugyanis a hónap közepén még két másik magyar koncertjük is lesz: augusztus 13-án Berettyóújfaluban lépnek fel, ahol az 5. Parola Napok keretein belül lépnek fel. Elsőre meglepő lehet, hogy a hajdú-bihari kisváros neve, de érdemes tudni, hogy nagyon aktív közeg él ott, akik sok hasonló stílusú koncertet szerveznek. A közeli Debrecen szintén aktív ilyen téren, de mivel tényleg kevés a távolság, így valószínűleg nem lett volna értelme két koncertet is leszervezni. Másnap, augusztus 14-én azonban Szegeden koncertezik a zenekar a Grand Café Várkertben.

Akinek ez sem lenne elég, a Napoleon novemberben ismét Európában turnézik majd, akkor a Counterparts társaságában. Abban a hónapban visszalátogatnak a Dürer Kertbe november 25-én, a turné zárásaként. Vagyis ugyanabban a budapesti klubban nyitják és zárják a hosszú koncertkörútjukat.