SZABÓ BENEDEK ÉS A GALAXISOK A NAGYERDEI VÍZTORONYBAN

Karácsony második napján újraéled az ország és a legtöbb klubba visszatér az élőzene. A Nagyerdei Víztoronyra ez olyan szinten igaz, hogy egy este rögtön négy előadó is fellép. Mini karácsonyi fesztivál a harmadik Indieland party keretében. Programajánló.

December 26-án este Debrecen tüdejében (szívében?), a Nagyerdőn komoly zenei felhozatallal kerül megrendezésre az Indieland (egy kultikus, helyi minőségi second-hand shop) nevével fémjelzett koncertsorozat harmadik epizódja. A headliner Szabó Benedek és a Galaxisok zenekar lesz, akik egy nagyon erős kislemezzel jelentkeztek ősszel. Előttük fellép Szeder – vagyis Szeder-Szabó Krisztina -, aki egy akusztikus szettel készül. Az este vendége lesz még a helyi Modern Lobotómia zenekar és a közönségkedvenc Tesco Disco is. Túlzások nélkül állítható, hogy Kelet-Magyarország legjobb karácsonyi bulija a Nagyerdei Víztoronyban lesz.

 

Szabó Benedek: “Akármilyen meglepő, mégiscsak ezek a legszebb éveink, Felkelünk, dolgozunk, berúgunk, lefekszünk, felkelünk megint. … A debreceniek ne felejtsék el, hogy karácsony másnapján velünk fogyaszthatják el a megmaradt bejglit.”

A koncertek Facebook eseménye ITT, jegyek pedig ITT vásárolhatók.

2016-os koncertfelvétel a zenekar hivatalos YouTube csatornájáról:

Szeder Feri fenekéről:

A Modern Lobotómia egy hajdúszoboszlói koncertjének részlete:

Tesco Disco a 2015-ös Sziget Fesztiválon:

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..